καποιες ερωτησεις κτλ

.

γιατι ειδικα τωρα που ειμαστε στη μεση αυτης της τεραστιας κρισης δεν ακουμε ουτε μια αυτοκριτικη;
γιατι δεν εχουμε ακουσει ουτε μια συγνωμη απο αυτους που μας εσυραν μεχρι εδω;
γιατι η λυση ειναι να τα παρουν απο τους μη εχοντες οταν πηραν την εξουσια με την ακριβως αντιθετη υποσχεση;
γιατι παρουσιαζουν ως μονοδρομο την καταληστευση των μη εχοντων;
γιατι η αριστερα δεν τα λεει απλα και σκληρα αλλα παιζει το παιχνιδι των εξουσιαστων;
γιατι η μεγαλη πλειοψηφια σε αυτον τον τοπο ξεχναει συνεχεια οσα συμβαινουν εναντιον μας;

θελω με την διαμαρτυρια μου να πω οτι την εξοδο απο την κριση αυτη θα πρεπει να επωμισθουν οι εχοντες.
αυτο μου υποσχεθηκαν αυτοι που κυβερνουν, πριν γινουν κυβερνητες.
θελω να κρατησουν τις υποσχεσεις τους.
θελω ο κοσμος που ψηφισε αυτους και τους αλλους που μας εφεραν ως εδω να καταλαβουν οτι με τις ψηφους τους βοηθησαν να παθουμε αυτα που παθαμε.
θελω ολοι οι ψηφοφοροι αυτων που μας εφεραν εως εδω να καταλαβουν το λαθος τους και γι' αυτο το λογο να εχουν τυψεις και να μην τα εχουν καλα με τη συνειδηση τους (δε μιλαω με κακεντρεχεια ).

ευχαριστω για την προσοχη σας.
ελπιζω να μην ειστε απο αυτους που με βλεπουν ως εχθρο του εθνους, επειδη αυριο θα ειμαι εξω στο δρομο για να πιεσω οσο μπορω για να πληρωσουν αυτοι που πρεπει ωστε να βγουμε απο αυτη την κριση.

.

5 σχόλια:

Vlaxos (Σιάτρας Σπύρος) είπε...

Ένα σου λέω, ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΑΣΚΑ ΑΝΘΡΑΚΑ.

Άκουσε με, για το καλό σου

panoptis είπε...

θα μου δανείζεις τη δικιά σου φίλε βλάχο... μασκα ρεφενε...

Pastaflora είπε...

Αυτή είναι η κοινωνία-τέρας που εμείς οι ίδιοι φτιάξαμε. Το "κόμμα" (οποιουδήποτε χρώματος) το ψηφίζαμε μονοκούκι. Πόσους σωστούς και άξιους βάλαμε όλα αυτά τα χρόνια στη Βουλή; Πόσους ανάξιους "μαυρίσαμε";
Και η ερώτηση είναι: είμαστε πλέον σε θέση να ψηφίσουμε τους σωστούς και έντιμους;

panoptis είπε...

η απαξίωση του πολιτικού συστήματος, δείχνει την αυτόματη ανατροπή των μέχρι τώρα δεδομένων... εαν δεν καταλάβουμε ότι όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα απέδειξαν ότι η δημοκρατία μας δε λειτούργησε όπως θα έπρεπε να λειτουργήσει, θα χάσουμε κι αυτό, αλλά και όλα τα τραίνα... όμως πρέπει να δούμε και την ευκαιρεία που υπάρχει στην σημερινή κατάσταση και να επιδιώξουμε (οσο ειναι αυτό δυνατόν) ένα είδος εξυγίανσης τού συστήματος στο οποίο ζούμε. δε σταματάω να μιλάω γύρω μου και να επαναλαμβάνω σε όλους τους "άτυχους" ψηφοφόρυς της εξουσίας, αλλά και τους δυστυχείς τής αριστεράς, να δουν ο ένας τον άλλον ως πατριώτες και ως κοινούς στόχους στο κυνήγι των μεγάλων συμφερόντων. ξέρω ότι μπορεί το λεξιλόγιο μου και το ύφος μου, να μοιάζουν με κείμενα αριστερών αποκλήσεων, όμως αυτό προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου. σήμερα τα πράγματα είναι πέρα της αριστεράς και της δεξιάς. σήμερα είναι καιρός να δούμε την κοινή μας θέση ως λαός που έπεσε θύμα πολλών σφετεριστών. αυτα!!
:)

σε ευχαριστώ μελίνα για το σχόλιο. πιστεύω όμως ότι σήμερα το θέμα της ψήφου είναι κάτι που δεν πρέπει να μας απασχολεί. απασχολεί ούτως ή άλλως όλα τα κόμματά μας. και το δείχνουν όλα τους καθημερινά στην τιβι. τι κρίμα, να βλέπουμε ιερους και ανίερους να παίζουν το ίδιο παιχνίδι....

Pastaflora είπε...

Κρίμα δεν θα πει τίποτα. Να σου αναφέρω με τη σειρά μου δυο περιστατικά: άγριο ξύλο να πέφτει σε καφενείο προχτές για τα πολιτικά. Και οδηγός λεωφορείου να κατεβάζει 3 άτομα που επίσης πλακώθηκαν εκεί μέσα για την ίδια αιτία.
Πρέπει να αλλάξουμε. Το ζήτημα είναι θέλουμε; Ή θα φαγωθούμε μεταξύ μας όπως είθισται να κάνουμε εδώ και αιώνες σ' αυτή τη χώρα;